2014. sze 08.

A pincérnő véletlenül felgyújtotta a vendéget

írta: új nickkkk
A pincérnő véletlenül felgyújtotta a vendéget

bbq.jpg

Egy kínai önkiszolgáló barbeque étterem ipari kamerája rögzítette, ahogyan az egyik vendég lángra gyullad, mert a pincérnő gyújtó folyadékot öntött a grillre.

A baleset a 20 éves Joung Csiennel történt, aki Jiü Hejetangban él, és főiskolás barátnőjével, Joung Csianggal találkozott a Jiü Szuhszi étteremben, Csejang tartományban.

A barátnő, Joung Csien úgy érezte, hogy grill nem elég forró, ezért odahívta a pincérnőt, kérve, hogy növelje meg a lángot.

A 18 éves pincérnő csak egy hónapja dolgozott az önkiszolgáló étteremben. Korábban mindig volt vele egy betanító, de szeptember 3-án, a baleset napján egyedül volt, akkor először.

A pincérnő ráöntötte a gyújtófolyadékot a grillre, ami azonnal berobbant, és Joung Csienre csapott, akinek az egész teste lángba borult. A megrémült pincérnő eldobta a flakont, és elszaladt.

Joung Csien 10 másodpercen át hempergett a földön pánikolva, hogy elaludjon a tűz, mígnem a barátnője vette le a pólóját, és azzal csapkodva eloltotta a lángokat. Sajnos túl későn: a lány egész teste megégett.

A másik két lány könnyebb égési sérüléseket szenvedett, ezért mindhármukat kórházba szállították. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

A sokkoló felvétel itt tekinthető meg:

 

 

Forrás: dailymail.co.uk

Szólj hozzá

baleset tűz kina