2014. aug 12.

Az azeri elnök utasítási szerint újították fel a középiskolát

írta: új nickkkk
Az azeri elnök utasítási szerint újították fel a középiskolát

1_kozepiskola_baku.JPG

Ilham Aliyev azeri elnök megtekintette a 115-ös számú középiskola felújítását, bizonyítva ezzel a Nyugatnak, hogy civilizált ellenfél lesz a küszöbön álló örmény-azeri háborúban.


Roppant szórakoztató propaganda híreket olvasni, de különösen egzotikus egy olyan országból, ahol a diktátor elnök pár nappal korábban azt írja Twitteren, hogy nemcsak politikai és gazdasági fronton, hanem a harcmezőn is legyőzik Örményországot.


A tárgyilagos azeri hírportál beszámol arról, hogy a társadalogazdasági fejlődést folyamatosan és stabilan gyorsítják az államfő utasításai. A Különleges Állam Program keretében oktatási, egészségügyi és kulturális létesítményeket újítottak fel sikeresen, és új iskolákat és óvodákat építettek.  A középiskolákat a legmagasabb követelmények szerint látták el felszereléssel, és az iskolaudvarokra is volt gondjuk a fővárosban és elővárosaiban. Az akadémiai év során ez tovább folytatódik.

Baku polgármestere, Hajibala Abutalibov tájékoztatta Alijev elnököt, hogy a 115-ös középiskolában a munkálatok befejeződtek. Az iskolát 1965-ben építették, és Ilham Aliyev elnök utasításait követve az 5000 négyzetméter alapterületű iskolát a legmagasabb követelményeknek megfelelően újították fel az akadémiai év során. 1380 szék van az iskolában, 47 tanteremben szétosztva. Minden osztálytermet a legmagasabb modern követeleményeknek megfelelve újították fel és látták el felszereléssel. Az akadémiai év során.

Augusztus 11-én Alijev elnök ellátogatott az iskolába, hogy személyesen ismerkedjen meg az új, modern tantermekkel.

Az iskolában két vízrendszert alakítottak ki: egy ivóvízhálózatot, és egy technikai vízhálózatot.

Le a kalappal!

Forrás: trend.az

Szólj hozzá

oktatás azerbajdzsán diktatúra